Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
Vraag het gratis Eneco Clean-Up set ter waarde van €15 aan

Vraag het gratis Eneco Clean-Up set ter waarde van €15 aan

Geldig tot: 13/10/2023 11:30
Geldig tot: 13/10/2023 11:30

Voor de eerste 2.000 aanmelders kunnen een gratis Eneco Clean up Set aanvragen.
Inhoud: Afvalzakjes + handschoenen + Afvalgrijper.


Je moet je adres gegevens invullen en dan krijg je binnenkort informatie met een mail over de verdere voortgang van de deelname.

Natuurlijk ook alleen aanvragen als je ook echt gaat opruimen!

Volledige info staat hier >> wandel.nl/en...lk/

We kijken terug op twee succesvolle edities

Voordat we vooruit kijken naar onze volgende Eneco Clean-Up Walk, blikken we graag terug op twee onvergetelijke en succesvolle edities. Met trots kunnen we zeggen dat dankzij de inzet van meer dan 17.000 enthousiaste wandelaars, we aanzienlijke hoeveelheden zwerfafval hebben verwijderd en de natuur weer een stukje schoner en mooier hebben gemaakt!

Onze welgemeende dank gaat uit naar alle wandelaars die hebben deelgenomen aan deze evenementen. Jullie passie voor het milieu en jullie inzet om een positieve impact te maken, laten zien dat we samen daadwerkelijk een verschil kunnen maken!

Gratis uitrusting

Tijdens de wandeling zorgen we ervoor dat je de paden volledig vrijmaakt van afval. Hierbij laten we je zeker niet met lege handen vertrekken! De eerste 2.000 deelnemers ontvangen gratis de Eneco Clean-Up set, met een handige afvalgrijper, handschoenen en afvalzakjes. Zo ben je perfect uitgerust om op pad te gaan en samen met ons een positieve impact te maken!


Verlopen

Deal score: 526