Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

DOMO Studenten starterspakket met airfryer, waterkoker en handstofzuiger voor €99,99 bij Domo


Scoor het DOMO Studenten starterspakket met airfryer, waterkoker en handstofzuiger nu voor €99,99 bij Domo.

De normale prijs hiervoor is €286,85.

Inhoud:

Ten eerste is er de DOMO Deli-Fryer DO541FR met een inhoud van 3,5 liter en een handig kijkvenster. Dankzij de 10 automatische programma’s bereid je eenvoudig en snel heerlijke maaltijden zoals frietjes, snacks, vlees, en meer, allemaal met tot 80% minder vet. De friteuse gebruikt hete lucht om je gerechten perfect knapperig te maken. Met de aanpasbare temperatuur, timer, en warmhoudfunctie is het bereiden van maaltijden nog nooit zo eenvoudig geweest.

Daarnaast bevat het pakket de DOMO Power Stick DO1100SV, een compacte maar krachtige 2-in-1 stofzuiger. Deze handstofzuiger met steel en digitale 120 W motor is ideaal voor het snel verwijderen van kruimels en vuil in je kot. Monteer de steel om moeiteloos de vloer schoon te maken, of gebruik hem als handstofzuiger voor kleinere klusjes. De snoerloze en lichte bediening maakt dit toestel bijzonder gebruiksvriendelijk, perfect voor het kotleven.

En laten we de DOMO Waterkoker DO9255WK niet vergeten! Deze stijlvolle witte waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter, ideaal voor het bereiden van thee, instant noedels of oploskoffie. Met de automatische uitschakeling, het verborgen verwarmingselement en de ingebouwde filter, is deze waterkoker niet alleen veilig in gebruik, maar ook eenvoudig te reinigen.

Deal score: 249