Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen Huishouden & Tuin deals
VONROC Sfeervolle terrasverwarmer hangend – Vulcano 2000W – Krachtige infraroodlamp – met 2 warmteniveau’s, timer en afstandsbediening

VONROC Sfeervolle terrasverwarmer hangend – Vulcano 2000W – Krachtige infraroodlamp – met 2 warmteniveau’s, timer en afstandsbediening

Geldig tot: 16/09/2023 23:59
Geldig tot: 16/09/2023 23:59

Waarom je deze terrasheater Vulcano aan wilt schaffen:

Dankzij de IP44 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder je overkapping.

Premium product van hoogwaardige kwaliteit- aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur.

Krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte in 360° rondom.

Inclusief afstandsbediening voor een comfortabele besturing. Voor het aan/uit doen van de heater, het instellen van het warmteniveau (stand 1 of 2) en het instellen van de timer.

De onderzijde van de heater is voorzien van een Lcd-scherm. Deze geeft het warmteniveau aan, en het aantal uren van de timer wanneer je deze hebt ingesteld.

Instelbaar op twee warmteniveaus (1000W en 2000W).

De timer is in te stellen van 0 tot 24 uur. De heater blijft voor het ingestelde aantal uren branden, en gaat daarna automatisch uit.

Met de meegeleverde 50cm lange ketting en karabijnhaken is de terrasverwarmer ook zonder gebruik te hoeven maken van een monteur, met slechts enkele handelingen te monteren aan het plafond, de terrasoverkapping of aan tentframes.

Het carbon-infrarood verwarmingselement levert in ca. 3 seconden al hitte af, terwijl deze relatief weinig licht afgeeft (geen verblindend licht dus).

De aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden.

Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd.

Lange kabel van 1.9 meter. Topkwaliteit kabel van soepel rubber.

Efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie (2000W) ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte.

De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1600 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje.

Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 10.000 uur.

De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze plafondheater.

Peace-of-mind: de lamp is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging! Veiligheid voorop dus.


Verlopen

Deal score: 78

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.