Make Up Organizer – Ladekastje – Sieraden Houder - Wit

Make Up Organizer – Ladekastje – Sieraden Houder - Wit

Geldig tot: 31/10/2024 23:59
Geldig tot: 31/10/2024 23:59

De lippenstift in de clutch, de handcrème in de waszak, de foundation in de kast. Veel te vaak zijn cosmeticaproducten over de hele woning verdeeld. De Carla® Make Up Organizer is perfect voor het opbergen van al uw cosmetica producten, sieraden en accessoires. Je plaats deze case eenvoudig op je bureau in je slaapkamer, of op het badkamermeubel in de badkamer. De gesloten klep bovenop zorgt ervoor dat alles netjes droog blijft: deze waterdichte feature maakt de make up organizer extra speciaal. Door het smooth design van twee uitklapbare laadjes onderin de organizer, is er een mogelijkheid om sierraden of platte voorwerpen op te bergen. Het handvat klap je eenvoudig uit, zodat je 'm ook kan meenemen op reis of naar een locatie. De case bevat hoogwaardige kunststof kwaliteit, dat voor extra stevigheid zorgt.

Deal score: 25

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.