Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen Huishouden & Tuin deals
Energiebox twv 100 voor 10 euro dmv kortingscode [ LIMBURG]

Energiebox twv 100 voor 10 euro dmv kortingscode [ LIMBURG]

Geldig tot: 13/02/2023 14:36
Geldig tot: 13/02/2023 14:36

Voor verschillende steden in Limburg is het mogelijk om een energiebox te bestellen met een waarde van 100 euro voor een eigen bedrage van 10 euro.

Je dient hiervoor de kortingscode te gebruiken die op de pagina staat.

Je kiest hiervoor de stad en dan staat op de pagina de kortingscode die je dient te gebruiken, normaal gesproken is het de stad waarin je woont. Bijvoorbeeld Stein = STEIN2021 en Sittard-geleen = SITTARD-GELEEN2021.

Bijvoorbeeld:

Uw energierekening kan omlaag! Samen met de gemeente Sittard-Geleen gaan wij u daarbij helpen. Bent u een woningeigenaar in Sittard-Geleen? De gemeente wil u graag helpen bij energiebesparing in uw huishouden. Dit doet zij door u een kortingscode aan te bieden ter waarde van €90,- waarmee u kleine energiebesparende middelen en/of een op maat energieadviesgesprek met een onafhankelijk adviseur (zie hier beneden) van de WoonWijzerWinkel Limburg kunt aanschaffen.

Met de kortingscode SITTARDGELEEN2021 kunt u zelf energiebesparende producten kiezen op de webshop van de WoonWijzerWinkel; zo ontstaat uw WoonWijzerBox op maat!

LET OP 1: Vul deze kortingscode pas bij de allerlaatste betaalstap van uw winkelmandje in.

LET OP 2: Deze code is alléén voor woningeigenaren. Huurders krijgen begin volgend jaar hun eigen actie.

Bij een minimale besteding van € 100,- in onze webshop krijgt u maar liefst eenmalig € 90,- cadeau van de gemeente. Uw eigen bijdrage is slechts €10 en u krijgt €90 cadeau van de gemeente. Zo heeft u dus voor €10 een WoonWijzerBox ter waarde van €100 in huis! 

Ben er snel bij want de beschikbare subsidie is gemaximaliseerd. OP=OP!

*Uw bestelde energiebox wordt naar u thuis gestuurd. U krijgt automatisch een bericht per e-mail dat uw de energiebox vanaf Rotterdam wordt verstuurd. Dit kan maximaal 3 weken duren! Bel aub niet eerder waar uw bestelling blijft.


Verlopen

Deal score: 453